Piškotki in politika zasebnosti

Upravljavec podatkov spletne strani jerboko.si, je Avguštin Jerebič – nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji, Hum pri Ormožu 21, 2270 Ormož.

Način in namen obdelave osebnih podatkov

Z uporabo spletne strani jerboko.si se uporabnik strinja z veljavnimi pravili in splošnimi pogoji. Uporabnik lahko redno spremlja spremembe splošnih pogojev in posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov. Podatki o uporabnikih niso v nobenem primeru predani nepooblaščenim osebam.

Kaj so piškotki?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav.

Uporaba piškotkov

Spletna stran jerboko.si (e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije za optimizacijo storitev itd.) uporablja piškotke.S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča.Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto jerboko.si nastavi piškotke na vaši napravi.

Seznam spletnih piškotkov spletne strani jerboko.si

Tudi spletna stran jerboko.si, na kateri se nahajate, za svoje delovanje uporablja spletne piškotke. V nadaljevanju sledi seznam vseh spletnih piškotkov, ki jih spletna stran uporablja ter obrazložitev njihovega namena. Navedene so tudi morebitne tretje osebe, ki preko spletne strani jerboko.si lahko servirajo piškotke.

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

Podjetje

cookielawinfo-checkbox-necessary Odločitev o sprejemu piškotkov 59 minut www.jerboko.si

_utma

Statistika ogledov spletne strani 2 leti Google Analytics

_utmb

Statistika ogledov spletne strani 30 minut Google Analytics

_utmc

Statistika ogledov spletne strani čas trajanja seje Google Analytics

_utmz

Statistika ogledov spletne strani 6 mesecev Google Analytics

Zagotavljanje varnosti podatkov

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko spletne strani jerboko.si so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo in Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov. Upravljavec podatkov bo osebne podatke varoval in preprečeval njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani upravljaca podatkov pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji) in sicer z uporabniškim imenom in geslom.
Za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika se uporablja varen protokol SSL.

Privolitev

Z uporabo spletne strani jerboko.si se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe, ki so objavljeni na tem spletnem mestu. Uporabnik lahko spremlja spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

Kontaktni podatki

Avguštin Jerebič – nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji, Hum pri Ormožu 21, 2270 Ormož.

Spletna stran: www.jerboko.si
E-mail: marko.jerebic@gmail.com
Telefon: 041 799 341